Wenkbrauw weetjes!

Wenkbrauwen, wat weet jij er eigenlijk over? Wij hebben de leukste en interessantste weetjes voor jou op een rijtje gezet.

 

Wist je dat?
Wenkbrauwen gemiddeld 250 tot 1000 haartjes per wenkbrauw tellen. Ze lijken klein maar bevatten ontzettend veel haartjes.

 

Wist je dat?
De wenkbrauw cyclus ongeveer 4 maanden is, in die vier maanden groeien de wenkbrauwhaartjes, hebben ze een rustfase en vallen ze weer uit.

 

Wist je dat?
Net als hoofdhaar verlies je ook regelmatig wenkbrauw haartjes, dit is een natuurlijk proces en niks om je zorgen over te maken. Zeker nu je weet hoeveel haartjes je per wenkbrauw hebt.

 

Wist je dat?
Browsbars steeds populairder worden, we vinden het tegenwoordig veel makkelijker en sneller om het te laten doen dan dat we zelf gaan plukken. Ook willen we steeds een andere look en dit is in de ‘thuis salon’ toch niet heel handig werken. Neem eens een kijkje op www.thebrowspecialist.nl

 

Wist je dat?
Je wenkbrauwen naast een mooie vorm ook echt een functie hebben?  Ze beschermen je ogen tegen vuil, bijvoorbeeld regen en zweet.

 

Wist je dat?
Je wenkbrauwen ook een kruin hebben, een kruin in de wenkbrauwen is minder goed te zien omdat het om een klein oppervlak gaat maar het kan wel verschil maken bij het epileren of waxen. Hier houden onze browspecialisten natuurlijk rekening mee.

 

Wist je dat?
Je haar in het algemeen in de zomer sneller groeit dan normaal, dit komt doordat je in de zomer actiever bent. Dit geldt dus ook voor de wenkbrauwen.

 

Wist je dat?
Je wenkbrauwen ook dunner kunnen worden net als je hoofdhaar. Dit komt niet alleen door ouderdom maar ook door medicijnengebruik, hormonen die opspelen maar ook het voedingspatroon speelt een belangrijke rol.

 

Wist je dat?
Je wenkbrauwen ook weer dikker kunnen worden en dat de haartjes weer terug kunnen groeien door bijvoorbeeld het gebruiken van serums. Onze MARR Grow Oil stimuleert je natuurlijk haargroei en verzorgt je haartjes. Wij hebben al veel positieve resultaten gezien bij onze klanten die kale plekjes hadden of korte wimpers.

 

Weet jij nou niet zo goed welke vorm wenkbrauwen bij jou gezicht past of hoe je het best kunt epileren? Boek een afspraak bij de The Brow Specialist, de brow specialisten helpen je graag en kiezen samen met jou de perfect wenkbrauwvorm.