5 tips voor de mooiste wenkbrauwen

Mooi gestijlde wenkbrauwen, wie wilt dat nou niet? Wij vrouwen zijn gemiddeld 5 min per dag bezig met onze wenkbrauwen. Dit zijn zo’n 1825 minuten per jaar! Bij de een zitten ze gelijk goed en de ander moet er toch wat meer tijd en moeite in steken. Onze tips kunnen jou helpen om jouw wenkbrauwen altijd on fleek te hebben! Mooie wenkbrauwen bepalen tenslotte de look!


Epileren

Om je wenkbrauwen mooi te kunnen stijlen is het belangrijk dat je wenkbrauwen mooi strak zijn. Let er alleen wel op dat je niet te veel weghaalt, mocht je hier moeite mee hebben kun je altijd even langs een Browbar gaan. Naast dat de donshaartjes weggehaald worden kunnen ze er ook gelijk een mooie vorm in krijgen. Dit scheelt jou weer een hoop werk met tekenen. Het enige wat jij nog moet doen is het goed invullen van je wenkbrauwen en mooi in model kammen.

 

De juiste kleur

De juiste kleur voor je wenkbrauwen is essentieel om je look af te maken. Wanneer je een andere kleur gebruikt dan je daadwerkelijke wenkbrauw kleur kan dit de verhouding in je gezicht uit evenwicht brengen. Probeer daarom eerst de kleur uit op je hand voordat je hem daadwerkelijk koopt en het thuis een teleurstelling is.

 

Volle wenkbrauwen

Heb je dunnere wenkbrauwen of kale plekjes in je wenkbrauwen? Dan is het belangrijk om je wenkbrauwen eerst de juiste verzorging te geven. Met de Marr Grow Oil kun je je natuurlijke haargroei stimuleren, probeer je wenkbrauwen wel even met rust te laten en niet te epileren. Wanneer je haartjes wat langer zijn gegroeid kan je gelijk weer een mooie vorm epileren of waxen.

Om je wenkbrauw optisch voller te laten lijken kun je met een fijn brow pencil de wenkbrauwen licht inkleuren. Begin met een lijn onder de wenkbrauw, zo ziet hij er gelijk een stuk strakker uit. Door aan het begin haartjes te tekenen lijken je wenkbrauwen al een stuk voller, eventueel kun je dit blenden en doortrekken door je hele wenkbrauw.

 

Stijlen

De haartjes omhoog kammen is de trend van nu. Dit kun je het best doen met een goede Brow Wax. De wax zorgt er namelijk voor dat de haartjes blijven staan. Wil je iets meer volume maar wel strakke haartjes? Gebruik dan de Marr Clear Gel.

 

Maandelijks onderhoud

Vind je het lastig om de juiste vorm te behouden? Dan is een bezoekje aan de Brow Bar de perfect oplossing voor jou! Het is ook echt een nieuwe trend wat jou een hoop tijd en energie scheelt! Bij The Brow Specialist worden jouw brows voorzien van een mooie strakke vorm en eventueel een lift! Bekijk de website en maak een online afspraak: www.thebrowspecialist.nl