5 tips voor mooie lange wimpers & vollere wenkbrauwen

Heb je geen lange wimpers of volle wenkbrauwen van jezelf? Vollere en langere wimpers willen we natuurlijk allemaal wel. Wist je dat je wenkbrauw- en wimperhaartjes ook verzorging nodig hebben? Met onze tips kun je het groeiproces stimuleren! Lees snel verder!

​​​​​​​​
1. Marr Grow oil is je beste vriend(in)​​​​​​​​
Een kwalitatief wimper- en wenkbrauwserum stimuleert de natuurlijke haargroei en zorgt ervoor dat je haartjes geconditioneerd worden waardoor mascara mooier blijft zitten en je haartjes sneller groeien. De Marr Grow Oil is het eerste serum in Nederland dat bestaat uit 100% natuurlijk oliën, 100% halal is en ook niet is getest op dieren. Zeg maar dag tegen kunstwimpers en hallo tegen natuurlijk lange wimpers! Ps dit serum is ook perfect om te gebruiken voor je wenkbrauwen en de aanzet van je haar. Bekijk one Instagrampagina voor meer voor en na foto’s!


​​​​​

2. Verwijder je make-up voorzichtig​​​​​​​​
Naast dat je je huid met liefde moet verzorgen geldt dit ook voor je wimpers en wenkbrauwen. Wanneer je tijdens het verwijderen van je make-up te hard poetst kunnen je haartjes afbreken. Je kunt bijvoorbeeld een reiniging op oliebasis kiezen waardoor make-up makkelijker oplost.​​​​​​​​ Met onze Marr Reinigingspads verwijder je (waterproof) make-up zonder dat je je haartjes beschadigd.

 

3. Vermijd waterproof make-up​​​​​​​​
Waterproof mascara is ideaal op vakantie of tijdens regenachtige dagen alleen vinden je wimpers het iets minder fijn. Dit komt omdat de structuur een stuk harder is waardoor het zich moeilijk laat verwijderen. Laat hem in de maanden dat het niet nodig is liever even liggen.

 

4. Lashlift
Met een Lashlift krijgen je eigen wimpers een natuurlijke krul en je ogen lijken optisch groter. Deze lift blijft er gemiddeld 6-8 weken in zitten. Wanneer je mascara op doet zien je wimpers er langer en voller uit. Je hoeft dus niet meer elke ochtend je wimpers met een wimperkruller te krullen. Het voordeel aan een lashlift is dat het niet schadelijk is voor je eigen wimpers. Ook is het na 24 uur bestendig tegen zweten en water! Ideaal voor op vakantie! Bij The Brow Specialist geven de browspecialisten jouw wimpers weer een mooie natuurlijke krul!

 

5. Gezond zijn ben je niet alleen vanbinnen, dit straal je uit!
We kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Gezond zijn ben je niet alleen vanbinnen, gezondheid straal je ook uit. Wat je eet beïnvloedt namelijk de gezondheid van onder andere je haar en nagels, dit geldt dus ook voor je wimpers en wenkbrauwen.

 

Tip: Weet je niet goed welke keuzes je wel of juist niet moet maken? Begin met eetwissels, kleine stapjes kunnen al een groot verschil maken.